תבשיל בשר צבי Mostaccioli
תבשיל בשר צבי Mostaccioli יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בשר צבי טחון, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 23 דקות. נסו תבשיל Mostaccioli, תבשיל בשר צבי עם כופתאות צ'דר צ' ייב, ו בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -8 עד 10 דקות.
בינתיים, מניחים את שמן הזית למחבת להגדיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הצבי ומבשלים עד מתפורר וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
ניקוז, במידת צורך. מערבבים ברוטב עגבניות, בזיליקום, ואבקת שום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומכבים את החום.
להרכיב את התבשיל על ידי כפיות שכבה של רוטב הצבי על החלק התחתון של תבנית אפייה מוכן.
מפזרים את הרוטב עם גבינת פרמזן, ושכבה עם פסטה מבושלת. למעלה עם הרוטב, שכבה עם פסטה, וחצי המוצרלה. חזור על השכבות כדי להשתמש במרכיבים הנותרים, המסתיים בשכבת גבינת מוצרלה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
הסר את כיסוי רדיד ואופים עד ציפוי הגבינה הוא זהב בהיר, על 10 דקות יותר.