תבשיל דגים ברזילאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל דגים ברזילאי. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 217 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, כוסברה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: תבשיל דגים ברזילאי, עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי), ו תבשיל דגים ברזילאי / מוקקה.
הוראות
פילה דג טפיחה יבש ולשים בקערה. מערבבים יחד מיץ ליים, פלפלים malagueta, 1 כף שום, ו 1 1/2 כפיות מלח, ואז לשפוך על דגים ולזרוק לשלב. להשרות, מכוסה ומקורר, 30 דקות.
הוסף שרימפס וצינה לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 1 1/2 שעות יותר.
שים עגבניות בתחתית סיר רחב 5 עד 6 ליטר. למעלה עם בצל וכף הנותרים שום, ואז מפזרים פלפלים.
Plantains מקום על גבי ירקות.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח. מסדרים דגים בשכבה 1 על גבי plantain.
מפזרים כוסברה ופטרוזיליה על דגים, ולאחר מכן לארגן שרימפס בשכבה 1 על עשבי תיבול, הזמנת מרינדה.
יוצקים שמן ומרינדה באופן שווה על תערובת בסיר.
להביא לרתיחה, ואז לכסות את הסיר. התאם את החום להרתיח בעדינות עד שהירקות מתרככים ושחררו נוזלים ודגים מבושלים רק דרך, כ -20 דקות.
מגישים תבשיל על פני מניוק פולנטה רכה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה