תבשיל דגים ברזילאי
תבשיל דגים ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, כוסברה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תבשיל דגים ברזילאי, תבשיל דגים ברזילאי, ו עבור מוקקה (תבשיל דגים ברזילאי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפילה לחתיכות בגודל ביס.
חתוך את החסילון לחצי לאורכו.
מניחים בקערה רדודה, לא מגיבה ומניחים בצד.
מערבבים את העגבניות, הבצל, הכוסברה, שום, צ ' ילה, מיץ ליים, שמן, מלח ופלפל במעבד מזון מצויד בלהב המתכת. תהליך עד חלקה.
יוצקים מעל דגים ולאפשר לרבד במשך 1 שעה.
מניחים דג במרינדה בסיר כבד על אש בינונית.
מוסיפים את הפלפלים ואת מלאי הדגים. מביאים לרתיחה. חום נמוך ומבשל במשך כ 10 דקות או עד דגים מבושלים דרך.
מגישים מיד עם אורז, אם תרצה.מתכון זה נותן 6 מנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.