תבשיל דגים ושומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל דגים ושומר, מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), ו דגים עם שומר.
הוראות
1
בסיר המניות מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית, בצל, שומר, עלה דפנה ומתבלים עם קמצוץ של מלח וטחינה או שניים של פלפל. מבשלים, ערבוב, עד גם את השומר ואת הבצלים הם מאוד רך, אבל לא השחמה, 6 עד 8 דקות. הערה של קוק: היזהר לא לשבור את עלה המפרץ במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את פרוסות לימון, שום, רסק עגבניות ערבוב לשלב. מבשלים עד רסק עגבניות הופך חום אדמדם עמוק, ואז מוסיפים את פרוסות העגבניות ומתבלים עם קמצוץ נוסף של מלח. אפשר לשבת קצת בועה, ולאחר מכן לערבב, חוזר עד העגבניות נשברים לחלוטין וכמה לחות התאדה מן הסיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את היין לגרד את כל חתיכות על החלק התחתון של המחבת ולהביא לרתיחה. מבשלים נחשפו עד שרוב היין התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את מלאי הדגים, מעלים לרתיחה ומנקים את הדגים לתוך הסיר, ומבשלים עד שהדגים מבושלים דרך, 6 עד 8 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.