קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל דגים טורקי

תבשיל דגים טורקי
תבשיל דגים טורקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1085 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון, שורש זנגביל, אבקת סומאקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד סומאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט מוקצף חריף עם פטל אדום מעורבב דבש וסומק כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל דגים טורקי, תבשיל ירקות בסגנון טורקי, ו תבשיל טלה עם טעמים טורקיים.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה, ומערבבים את הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, לכסות, ולתת לשבת 5 דקות.
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפלפל הירוק כ -5 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את השום, וממשיכים לבשל ומערבבים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מערבבים את לבבות הארטישוק עם נוזל שמור, צלפים עם נוזל שמור, וזיתים. מערבבים את העגבניות, היין, מיץ לימון, ו 1 כוס מים (או מספיק כדי להשיג עובי הרצוי). מתבלים באבקת סומאק, פלפל אדום, בזיליקום, כמון, זנגביל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סומאקסומאק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים את חתיכות הדגים. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, או עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים מעל קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול

מרכיבים

411פלפל האבנרועגבניות מבושלות קצוצות, מנוקזותעגבניות מבושלות קצוצות, מנוקזות411פלפל האבנרועגבניות מבושלות קצוצות, מנוקזותעגבניות מבושלות קצוצות, מנוקזות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלפים, נוזל שמורצלפים, נוזל שמור2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלפים, נוזל שמורצלפים, נוזל שמור1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס יבשקוסקוס יבש1אוראו ממולאים כפוליםשורש זנגביל טחוןשורש זנגביל טחון1אוראו ממולאים כפוליםשורש זנגביל טחוןשורש זנגביל טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ12smallsאורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרלבבות ארטישוק מושרים, נוזל שמורלבבות ארטישוק מושרים, נוזל שמור2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת סומאקאבקת סומאק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת סומאקאבקת סומאק454פלפל האבנרופילה אמנון, לחתוך לחתיכותפילה אמנון, לחתוך לחתיכות454פלפל האבנרופילה אמנון, לחתוך לחתיכותפילה אמנון, לחתוך לחתיכות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1קטןבצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםיין לבן (אופציונלי)יין לבן (אופציונלי)2קרום: פירורי קרקר גרהםיין לבן (אופציונלי)יין לבן (אופציונלי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו