תבשיל דגים טורקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1085 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון, שורש זנגביל, אבקת סומאקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד סומאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט מוקצף חריף עם פטל אדום מעורבב דבש וסומק כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל דגים טורקי, תבשיל ירקות בסגנון טורקי, ו תבשיל טלה עם טעמים טורקיים.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה, ומערבבים את הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, לכסות, ולתת לשבת 5 דקות.
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפלפל הירוק כ -5 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים את השום, וממשיכים לבשל ומערבבים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מערבבים את לבבות הארטישוק עם נוזל שמור, צלפים עם נוזל שמור, וזיתים. מערבבים את העגבניות, היין, מיץ לימון, ו 1 כוס מים (או מספיק כדי להשיג עובי הרצוי). מתבלים באבקת סומאק, פלפל אדום, בזיליקום, כמון, זנגביל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סומאק
טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים את חתיכות הדגים. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, או עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.