תבשיל דגים טורקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1085 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון, שורש זנגביל, אבקת סומאקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד סומאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט מוקצף חריף עם פטל אדום מעורבב דבש וסומק כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל דגים טורקי, תבשיל ירקות בסגנון טורקי, ו תבשיל טלה עם טעמים טורקיים.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה, ומערבבים את הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, לכסות, ולתת לשבת 5 דקות.
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפלפל הירוק כ -5 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את השום, וממשיכים לבשל ומערבבים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מערבבים את לבבות הארטישוק עם נוזל שמור, צלפים עם נוזל שמור, וזיתים. מערבבים את העגבניות, היין, מיץ לימון, ו 1 כוס מים (או מספיק כדי להשיג עובי הרצוי). מתבלים באבקת סומאק, פלפל אדום, בזיליקום, כמון, זנגביל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
סומאק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים את חתיכות הדגים. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, או עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.