תבשיל דגים טורקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 1085 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון, שורש זנגביל, אבקת סומאקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד סומאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט מוקצף חריף עם פטל אדום מעורבב דבש וסומק כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל דגים טורקי, תבשיל ירקות בסגנון טורקי, ו תבשיל טלה עם טעמים טורקיים.
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא 3 כוסות מים לרתיחה, ומערבבים את הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום, לכסות, ולתת לשבת 5 דקות.
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפלפל הירוק כ -5 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים את השום, וממשיכים לבשל ומערבבים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
5
מערבבים את לבבות הארטישוק עם נוזל שמור, צלפים עם נוזל שמור, וזיתים. מערבבים את העגבניות, היין, מיץ לימון, ו 1 כוס מים (או מספיק כדי להשיג עובי הרצוי). מתבלים באבקת סומאק, פלפל אדום, בזיליקום, כמון, זנגביל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 שאלוט, מגורר או טחון
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
¼ כפית אורגנו
סומאק
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מביאים את התערובת לרתיחה, ומערבבים את חתיכות הדגים. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, או עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.