תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסט שום
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לאוסף שלך, תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסטים שום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 488 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 361 אוהדים. אם יש לכם סרטנים, פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. תבשיל הליבוט וצ'וריסו עם טוסט שום, תבשיל דגים ים תיכוני, ו תבשיל דגים ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להפוך את הטוסט שום, לטפטף את הלחם עם שמן, ואז מחבת או גריל עד הזהב בכל רחבי. בעוד טוסטים הם עדיין חמים, לשפשף אותם עם שום ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום עדין במשך 5 דקות עד מתרכך. מערבבים דרך השום וצ ' ילי ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות הטהורות והעגבניות. להגביר את החום ולבשל במשך 10-15 דקות, ערבוב עד העגבניות הם pulpy.
יוצקים מעל היין ומבשלים 10 דקות יותר עד שרובו מבושל משם.
מוסיפים את מלאי הדגים ואת גרידה כתומה וחום עד בעדינות מבעבע. נסטל נתחי הליבוט לתוך הנוזל ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הצדפות והסרטנים ומבשלים עוד 5 דקות עד שהדגים מתבשלים דרך והצדפות נפתחות (משליכים כל מה שלא).
מפזרים את הפטרוזיליה על התבשיל ומגישים עם טוסטים שום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.