קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסט שום

תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסט שום
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לאוסף שלך, תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסטים שום יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 488 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 361 אוהדים. אם יש לכם סרטנים, פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה אדיר. תבשיל הליבוט וצ'וריסו עם טוסט שום, תבשיל דגים ים תיכוני, ו תבשיל דגים ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את הטוסט שום, לטפטף את הלחם עם שמן, ואז מחבת או גריל עד הזהב בכל רחבי. בעוד טוסטים הם עדיין חמים, לשפשף אותם עם שום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום עדין במשך 5 דקות עד מתרכך. מערבבים דרך השום וצ ' ילי ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את העגבניות הטהורות והעגבניות. להגביר את החום ולבשל במשך 10-15 דקות, ערבוב עד העגבניות הם pulpy.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
יוצקים מעל היין ומבשלים 10 דקות יותר עד שרובו מבושל משם.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את מלאי הדגים ואת גרידה כתומה וחום עד בעדינות מבעבע. נסטל נתחי הליבוט לתוך הנוזל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מלאי דגיםמלאי דגים
הליבוטהליבוט
7
מוסיפים את הצדפות והסרטנים ומבשלים עוד 5 דקות עד שהדגים מתבשלים דרך והצדפות נפתחות (משליכים כל מה שלא).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מפזרים את הפטרוזיליה על התבשיל ומגישים עם טוסטים שום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.