תבשיל דגים ליגוריאני דורש על 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 734 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. אם יש לך יין, לחם כפרי, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו בורידה ליגוריאנית (תבשיל דגים איטלקי), תבשיל פירות ים ליגוריאני, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור התבשיל: בסיר מניות בעל 6 ליטר, תחתית כבדה או תנור הולנדי, מחממים 1/3 כוס שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הגזר, הבצל והשום. מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ-5 עד 8 דקות. סובב את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד רוב הנוזל התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את העגבניות, המים והפלפלים האדומים. להפחית את החום ולהביא את התערובת לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -18 עד 20 דקות. מתבלים את הדגים במלח ומוסיפים לתבשיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, על 5 עד 8 דקות. מתבלים את התבשיל במלח, במידת הצורך.