תבשיל דגים קטלאנית עם מיונז Pimentón
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מיונז, שיני שום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבשיל בקלה עם פימנטון וצ'וריסו, Catalán דגים צלויים, ו תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מגרדת תיבת להגדיר בקערה, בזהירות לגרר את הצדדים לחתוך של העגבניות, לעצור כאשר אתה מגיע לעור. אתה צריך בערך 2 כוסות של עיסת עגבניות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל וחצי של השום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים ורק מתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים את עיסת העגבניות ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים את מרק הצדפה ומרתיחים עד שהוא מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את סראנו, זיתים הליבוט ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הדג מבושל דרך ואת התבשיל הוא עבה, כ 5 דקות יותר.
בינתיים, בקערה קטנה, באמצעות החלק האחורי של כף, מועך את השום הנותר למשחה עם קמצוץ של מלח.
לטאטא את המיונז, פימנטן ואת שאר 2 כפות שמן זית.
מגישים את תבשיל הדגים בקערות רדודות עם מנה של מיונז pimentn.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס