תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אינדיאנה עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . לך לחנות ותביא בטטות, פקאן, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה של 2 ליטר, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים יחד את הבטטות, סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה מומסת, חלב, ביצים, תמצית וניל, קינמון ואגוז מוסקט בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
בטטה
סוכר מגורען
קינמון
חמאה
מוסקט
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הסוכר החום, קמח, 2 1/2 כפות חמאה, ואת הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
כפית את תערובת הבטטה לתוך צלחת אפייה משומנת, להפיץ את תערובת הפקאן באופן שווה מעל, ואופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי הוא השחמה מבעבע, על 25 דקות.