תבשיל הבטטה של השף ג'ון.
מתכון תבשיל בטטה של השף ג'ון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. זה מנות ראשונות יש 1245 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, allspice הקרקע, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו קציצות ריקוטה של השף ג'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם חמאה.
מניחים קוביות בטטה לתוך סיר גדול, מכסים במים, ומוסיפים קמצוץ גדול של מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד סכין מוכנס בקלות לתוך קוביית בטטה, על 10 דקות.
לנקז היטב. חזור לסיר ומחית 2 כפות חמאה לתוך תפוחי אדמה מתוקים.
ביצים להקציף, סירופ מייפל, חלב, תמצית וניל, פלפל קאיין, allspice, ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה גדולה עד חלקה. בהדרגה מחית בטטות לתערובת ביצים, החל מ 2 כפות של תערובת בטטה, עד שכל תפוחי האדמה המתוקים משולבים.
מעבירים תפוחי אדמה מתוקים לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים פיסטוקים, סוכר חום, קמח, ו 1/4 כוס חמאה מומסת יחד עד מעורב לחלוטין. להתפורר ציפוי באופן שווה על גבי תפוחי אדמה מתוקים. השתמש בחלק האחורי של מזלג ללחוץ בעדינות תערובת פיסטוק על תפוחי אדמה מתוקים.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הוא השחמה ותבשיל מוגדר, 25 עד 30 דקות. אם תרצה, במקום מתחת לגריל של התנור במשך 5 דקות לתת ציפוי קצת יותר חום.
תן לנוח להתקרר מעט לפני ההגשה, על 10 דקות.