תבשיל הבייסבול של בראנזי.
. אם יש לך בצל, מרק עוף עם אטריות, בשר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגות בייסבול, כובעי בייסבול, ו קאפקייקס כובע בייסבול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים את הבשר הטחון ואת הבצל במחבת גדולה מעל חום בינוני עד הבשר הוא השחמה לחלוטין, 7 עד 10 דקות; העונה עם מלח ופלפל שחור.
מסננים שומן עודף מתערובת הבשר הטחון; מעבירים לתבשיל.
מערבבים את הקרם של מרק עוף, מרק עוף עם אטריות, ואורז מיידי דרך תערובת בשר בקר טחון; מתבלים שוב עם מלח ופלפל שחור.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים לבעבע, 40 עד 45 דקות.