קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל הדגים של וילמה

תבשיל הדגים של וילמה
תבשיל הדגים של וילמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, קרקרים עגולים וחמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל טונה, תבשיל דגים וירקות, ו תבשיל טונה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ ' אחד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הלחם לקוביות, בצל, מלח ועשבי תיבול יחד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מערבבים את המרק עם חלב, ערבוב עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
בתחתית המנה המוכנה, שכבה חצי מהדגים, חצי מתערובת הלחם וחצי מתערובת המרק. חזור על שכבות לכסות למעלה עם פירורי קרקר נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה או עד דגים הוא קשקשים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.