תבשיל הודו בצל צרפתי
תבשיל הודו בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 271 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם טימין, מרק בצל מרוכז® campbell ' s, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל בצל צרפתי, תבשיל מרק בצל צרפתי, ו בצל צרפתי טורקיה פשטידת רועים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים צלחת אפייה רדודה 2 ליטר עם ספריי בישול.
מקציפים את הביצים, מרק, חלב, 1/2 כוס גבינה ו 1 כף טימין בקערה גדולה עם מזלג או מקציף.
מוסיפים את קוביות הלחם והודו. מערבבים ולחץ על קוביות הלחם לתוך תערובת החלב כדי מעיל.
יוצקים את תערובת הלחם לתבנית האפייה.
מפזרים את הגבינה הנותרים קורנית.
אופים במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.