תבשיל הודו ואורז בר
תבשיל הודו ואורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גבינת פרמזן, מים, אורז חום רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל הודו, תבשיל הודו ואורז בר, ו תבשיל הודו ואורז בר.
הוראות
בסיר 3 ליטר, מים חמים, אורז חום ואורז בר רותחים . להפחית חום; לכסות ומבשלים 40 עד 50 דקות או עד rices הם מכרז. במידת הצורך, לנקז.
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה מאוד, מערבבים רוטב פסטה, שמנת חמוצה, מרק, גבינת פרמזן, טימין ופלפל עד מעורב היטב. מערבבים בתערובת אורז, טורקיה וירקות. כפית לתבנית אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ושמן; מפזרים על תערובת טורקיה.
אופים חשוף 40 עד 50 דקות או עד הקצוות הם מבעבעים ופירורי לחם הם השחמה קלות.