תבשיל זיטי אפוי
תבשיל זיטי אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 335 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך זיטי, מלח, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל זיטי אפוי, תבשיל זיטי אפוי, ו תבשיל זיטי אפוי.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים פסטה, מרינרה בסיסית, 1/2 כוס מוצרלה, 2 כפות אסיאגו, מלח, רוטב פלפל, וטורקיה בקערה גדולה. כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ מצופה ספריי בישול; מפזרים הנותרים 1/2 מוצרלה כוס הנותרים 2 כפות אסיאגו.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין הערה: זיטי אפוי פשוט כגון זה הוא הטוב ביותר עם יין אדום מוצק טוב, רצוי עשוי סנג ' ובזה ענבים איטלקי (הענבים העיקריים בקיאנטי). Sangiovese בעל רמז של חומציות, אשר מסייע לו זוג יפה עם רטבים עגבניות. עבור סנג ' ובזה מלא גוף, נסה אחד מקליפורניה כגון Eberle Sangiovese 2005 מפסו רובלס (22$). -- קארן מקניל .