קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

תבשיל זנב שור בסגנון אפריקאי

תבשיל זנב שור בסגנון אפריקאי
נזיד זנב-שור בסגנון אפריקאי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 759 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לך עמילן תירס מומס ב, בצל, שעועית כליות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור, ו תבשיל זנב-שור של ג'ינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סלרי, שום, רסק עגבניות, קוביות מרק ומים לתנור הולנדי גדול; מערבבים עד רסק עגבניות מומס.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים פלפל ועלי דפנה, מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף זנב שור ומבשל עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
5
הסר זנב שור משמן חם ומניחים לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
יוצקים את כל אבל 1 כף שמן מן המחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים את הבצל עד מרכך שקוף, על 5 דקות; להוסיף oxtail.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 2 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, מתאוששים וממשיכים לבשל עד שהעצם רכה, אך לא נופלת מהעצם, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זנב שורזנב שור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
8
הסר חתיכות זנב שור ולמקם לתוך צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
9
מוסיפים שעועית לתנור ההולנדי וחוזרים לרתיחה. לעבות עם קורנפלור מומס במים, מבשלים במשך 1 דקה עד מעובה וברור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
10
יוצקים רוטב על זנב השור.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה