תבשיל זנב שור עם עגבניות ובייקון
תבשיל זנב שור עם עגבניות ובייקון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 114 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1128 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שור, פפריקה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-27 דקות. מתכונים דומים: תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור, ו תבשיל זנב-שור של ג'ינה.
הוראות
מפזרים זנב שור עם פפריקה, מלח ופלפל. מעיל עם קמח. מבשלים בייקון בתנור הולנדי כבד על חום בינוני עד שומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
הסר בייקון, באמצעות כף מחורץ ושמורה. תגביר את החום לגבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף זנב שור ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 10 דקות.
מוסיפים בצל ושום לתנור ההולנדי, מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים עד למכרז, מערבבים מדי פעם, בערך 8 דקות.
מערבבים רסק עגבניות 4 כפיות רוזמרין.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 6 דקות.
מוסיפים עגבניות, נפרדים מכף,
להוסיף מרק. להחזיר זנב סוס עם כל מיצים ובייקון לתנור הולנדי. מביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד מכרז, על 2 1/2 שעות. לחשוף ומבשלים עד הנוזל מעובה מעט, על 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.)
הוסף אפונה הצמד סוכר זנב שור. תבשיל מבשלים נחשף עד אפונה הם רק פריך במכרז, על 2 דקות.
מפזרים תבשיל עם 2 כפות רוזמרין.