תבשיל חומוס וחצילים
תבשיל חומוס וחצילים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 263 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם עלי דפנה, שעועית גרבנזו, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. עם כפית ציון 70%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תבשיל חצילים וחומוס, תבשיל חומוס חריף, חצילים וטחינה בהשראת המזרח התיכון, ו מטבל חצילים וחומוס.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את הסלמי ומבשלים עד להשחמה אחידה.
מערבבים פנימה בצל, פלפל ושום. מבשלים עד שהם רכים.
מערבבים פנימה חצילים, רסק עגבניות וכוסברה, ומתבלים במלח, פלפל ואורגנו. ממשיכים לבשל 15 דקות. מועכים את החציל כשהוא מתרכך, ומוסיפים מעט מים במידת הצורך כדי שהמרכיבים לא יתייבשו.
מערבבים למחבת את שעועית הגרבנזו, העגבניות, עלי הדפנה והבצל הירוק ויוצקים פנימה את המים. מביאים לרתיחה במשך 5 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 15 דקות. מערבבים חומץ ורוטב חם לפני ההגשה.