תבשיל חומוס יווני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם פלפל, שמן זית, תיבול יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 81% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל חומוס, תבשיל ארטישוק וגרבנזו, ו תבשיל שעועית גרבנזו עם אסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
בצל קצוץ בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה. מערבבים עגבניות ומרכיבים הבאים 8. מביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. מערבבים תרד ופטרוזיליה קצוצה; מבשלים 5 דקות. למעלה עם גבינת פטה מתפוררת, אם תרצה.