תבשיל חומוס מתובל עם צלי פטה
גשו לסופר וקנו לחם כפרי, זרעי כוסברה, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תבשיל חומוס מתובל עם יוגורט מנטה, תבשיל פטריות מתובל, חומוס ועגבניות {צמחוני, טבעוני}, ו טוסט ספגטי ברוטב סקווש וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק שום, צ ' ילי, כוסברה, מלח, ואת קימל כדי ליצור משחה מחוספס מלא זרעים סדוקים.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת שום, ומבשלים עד רק התרכך, על 3 דקות.מערבבים במחצית החומוס, עגבניות, פלפלים אדומים קלויים, ומניות. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, במשך 45 דקות.
בואו להתקרר מעט.בינתיים קל טוסט פרוסות הלחם בתנור 350 מעלות במשך כ 5 דקות.
הוציאו את הטוסט מהתנור והפעילו את המטגן כדי להתחמם. בקערה קטנה מערבבים יחד את העגבניות הקצוצות, אורגנו ופטה.
מוסיף טפטוף של שמן זית טוב מאוד. ערימה על 1 ½ כפות על גבי כל טוסט ומניחים אותם על תבנית אפייה.
שים את טוסטים תחת broiler במשך כמה רגעים עד שהם מתחילים בועה ולקבל חום.
הסר את טוסטים מן broiler. תניח בצד.באמצעות בלנדר טבילה לעבד את תערובת עגבניה וחומוס מקורר פירה מעט עבה.
תוסיף את שאר האפונה. החזירו את המחבת לתנור והחממו מחדש. מחלקים את התבשיל בין הקערות, ומגישים עם עגבניות צלי פטה בצד.