תבשיל חזיר עגבניות מתובל
תבשיל חזיר עגבניות מתובל נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר ופלפל, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל חזיר מתובל עם כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל חזיר מתובל ומתוק עם צ'ילי אנצ' ו, ו חזיר מתובל וספגטי ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-225 ° F.
מחממים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה עד מומסת.
מוסיפים בצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מחממים שמן בתנור הולנדי בחום גבוה עד מנצנץ. צרוב קוביות חזיר מכל הצדדים.
הסר חזיר מהתנור ההולנדי ולהוסיף יין לבן. חום נמוך בינוני נמוך ומבשלים 1 דקה, מגרד את כל חתיכות השחמה עם כף עץ או מרית נוקשה.
להחזיר בצל חזיר לתנור ההולנדי, ולאחר מכן להוסיף עגבניות, ציר עוף, עלה דפנה,כוסברה, אורגנו, 1/2 מלח כפית, ופלפל 1/2 כפית. מערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד חזיר הוא רך לחלוטין, על 3 שעות. לחלופין, העברת תערובת לבישול איטי ומבשלים על אש נמוכה במשך 6 עד 8 שעות (ראה הערה לעיל).
הסר מהתנור. הגדר את התנור ההולנדי על התנור מעל חום בינוני (אם באמצעות תנור איטי, להעביר תוכן לתנור ההולנדי). מערבבים יחד קורנפלור ומים קרים בכוס עד מעורב לחלוטין.
יוצקים קורנפלור לתוך תבשיל לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל בתבשיל התעבה, על 5 דקות. מערבבים חצי פטרוזיליה לנזיד, מפזרים פטרוזיליה שנותרה, ומגישים.