תבשיל חציל פרמזן
המתכון חציל פרמזן תבשיל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לכי לחנות ותאספי פירורי לחם, רוטב מרינרה, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו תבשיל חציל פרמזן, תבשיל חציל פרמזן-ללא גלוטן, ו תבשיל חציל פרמזן-ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חותכים 5 פרוסות לרוחב מאזור המרכז של כל חציל, בערך 1/2 אינץ ' עבה, עד 10 פרוסות בסך הכל. לקלף קוביות שנותרו חתיכות של חצילים.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שמן חם מאוד.
מפזרים פרוסות חצילים קלות עם קמצוץ של מלח ומבשלים במחבת חמה בקבוצות עד מעט מתרכך, על 3 דקות לכל צד. מניחים פרוסות חצילים בצד על מגבות נייר.
חום 1 כף שמן זית במחבת ומבשלים שום במשך כ -10 שניות; מוסיפים חצילים חתוכים לקוביות ועונה עם קמצוץ של פתיתי מלח ופלפל אדום.
לטגן עד חציל מתרכך, על 5 דקות.
יוצקים ברוטב מרינרה ומים. הפעל חום בינוני-נמוך ומבשל עד חציל מכרז, כ 15 דקות; מערבבים מדי פעם. אם הרוטב נעשה סמיך מדי, להוסיף קצת יותר מים.
מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן 1/2 כוס, גבינת פפרג ' ק, קמצוץ מלח, ופלפל שחור קמצוץ בקערה עד לשלב ביסודיות.
מורחים על 2 כפות תערובת גבינה על כל פרוסת חצילים. מקפלים פרוסות חצילים לשניים כדי לצרף את תערובת הגבינה.
מורחים כמחצית הרוטב לתבנית אפייה 8x8 אינץ'.
הנח פרוסות חצילים מקופלות בשכבה אחת לתוך המנה.
מורחים את הרוטב שנותר על פרוסות חצילים.
מערבבים פירורי לחם, 1/2 כוס גבינת פרמזן, ו 2 כפות שמן זית בקערה; מערבבים היטב.
מורחים פירור תערובת על תבשיל חצילים.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע ופירורים הם השחמה, 35 עד 40 דקות.