תבשיל חצילים ניו אורלינס
תבשיל חצילים ניו אורלינס עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, שום, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל חצילים, תבשיל חצילים, ו תבשיל חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החצילים 3/4 אינץ ' עבה, ומפזרים כל צד עם מלח. אפשר לפרוסות לנקז במסננת להגדיר בכיור במשך 2 עד 3 שעות. לנגב את עודף מלח, אבל לא לשטוף פרוסות.
להניח את הפרוסות למחבת גדולה עם כ 2 או 3 כפות של מים. מכסים, אדים על חום בינוני עד למכרז, כ 15 דקות.
הסר וחתוך את הפרוסות לקוביות 3/4 אינץ'.
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את קוביות החצילים במשך כ -10 דקות כדי לייבש אותם מעט, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים שום, ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות יותר.
מעבירים את החצילים לקערה גדולה.
מבשלים את השומר במחבת עד למכרז, 5 עד 8 דקות; להעביר לקערה עם חצילים. באותו מחבת, חום את נקניק חזיר בשר בקר טחון, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא מבשל, על 10 דקות.
מוסיפים בשר לתערובת חצילים.
מסננים שומן עודף ממחבת; מבשלים סלרי, בצל ופלפל ירוק עד הסלרי החל להיות רך ובצל שקוף, 5 עד 8 דקות.
מעבירים ירקות לקערה עם חצילים ובשר.
מערבבים פלפל קאיין ורוטב חם לתוך התערובת, המשלב את החצילים והבשר ביסודיות; מערבבים בעדינות את האורז מבושל. בדוק תיבול, ולהוסיף מלח במידת הצורך.
מניחים את התערובת לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
מפזרים את התבשיל בפירורים, וטפטוף עם חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם, כ 40 דקות.