תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל תבשיל חצילים עם פלפל אדום פסטו ו Cajun פירורי לחם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1175 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 95 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. לכי לחנות וקחי חצילים לתינוקות, פפריקה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, פירורי לחם בזיליקום פסטו, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים גריל פחם לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברישים את החצילים בשמן קנולה משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
חציל
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
שלב את הפלפלים, צנוברים, שום, טימין במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. עם המנוע פועל, לאט את שמן זית כוס ולעבד עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
צנוברים
פלפלים
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים 1/4 פרמזן כוס וקצת מלח ופלפל ודופק כמה פעמים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
5
כפית על 1/2 כוס של פסטו מעל החלק התחתון של צלחת אפייה. בשורה את המנה עם כמה פרוסות חצילים ולאחר מכן פרוסות מוצרלה. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים את עלי האורגנו מלמעלה. בובה עוד 1/2 כוס או כך של פסטו מעל, אז יותר חצילים, קצת יותר פסטו ולבסוף את שאר פרמזן. שים על הגריל, לכסות ולאפות עד הגבינה נמסה ואת התבשיל חם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורגנו
מוצרלה
חציל
פרמזן
גבינה
פסטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
גריל
1
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מוסיפים את הפפריקה וקיין ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
פפריקה
4
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפירורים הם בצבע חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
5
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
טימין
1
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על גחלים חמות או על חום בינוני. מערבבים את פירורי הלחם (כ 2 כוסות) ואת התבלינים לשפשף וטוסט, ערבוב, עד הפירורים הם חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר מהחום, מערבבים את הפטרוזיליה, ומפזרים על התבשיל.
יין רוזה, אלברינו וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין קברנה סוביניון ריזרב של אלווי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -78 דולר.