תבשיל טונה מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פטריות, מלח, אטריות פטוצ'יני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מקום לחם במעבד מזון ודופק עבור 30 שניות לתוך פירורי לחם (עושה על 2 1/2 כדי 3 כוסות פירורים).
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
לחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ומבשלים תוך ערבוב עד שהבצל רך ושקוף, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים סלרי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם רכים בלבד, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
7
מוסיפים פטריות ומבשלים תוך ערבוב עד שהפטריות משחררות את מימיהן, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
8
מוסיפים קמח בבת אחת ומערבבים מיד ונמרצות בעזרת כף עץ עד שהקמח משולב לחלוטין בתערובת הירקות עד שאין גושי קמח.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מוסיפים חלב ומרק, מערבבים לאיחוד ומביאים תערובת לרתיחה תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לרתיחה נמרצת ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל מתקלף ומופחת בכ-1/2 כוס, 7 עד 8 דקות.