תבשיל טורטיה לבבי
תבשיל טורטיה לבבי לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 600 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 4 . 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, שעועית מטוגנת, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק טורטיה עוף לבבי, תבשיל עוף לבבי, ו תבשיל פסטה לבבי.
הוראות
במחבת על אש בינונית מבשלים בקר עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים תיבול טאקו ומים. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות; מסירים מהאש ומניחים בצד.
בסיר מטגנים בצל, צ 'ילי, ג' לפנו ושום בשמן עד שהם רכים, בערך 8 דקות.
מערבבים פנימה שמנת ומלח. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מורחים 3 כפות רוטב ב-8 אינץ ' לא משומן. תבנית אפייה עגולה או מרובעת.
מורחים כ -2 כפיות רוטב על כל טורטיה; שכבה עם שעועית, תערובת בקר ו -2 כפות מכל סוג גבינה.
מגלגלים ומניחים בצד התפר כלפי מטה בתבנית אפייה. למעלה עם הרוטב שנותר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 25 דקות.
מפזרים גבינות שנותרו; אופים עוד 5 דקות.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה אם רוצים.