תבשיל טלה אירי
תבשיל טלה אירי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 641 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. . גשו לסופר וקנו מלח, שום, מלאי בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. 1933 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. מתכונים דומים: תבשיל טלה אירי, תבשיל טלה אירי, ו תבשיל טלה אירי.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
שים כבש, מלח, פלפל, וקמח בקערת ערבוב גדולה. לזרוק למעייל בשר באופן שווה. בשר חום במחבת עם שומן בייקון.
מניחים בשר לתוך סיר המניות (להשאיר 1/4 כוס שומן במחבת).
מוסיפים את השום ואת הבצל הצהוב ואת הטחון עד הבצל מתחיל להיות זהוב. Deglaze מחבת טיגון עם 1/2 כוס מים ולהוסיף את תערובת שום בצל לסיר המניות עם חתיכות בייקון, מלאי בשר, וסוכר. כיסוי ומבשלים במשך 1 1/2 שעות.
מוסיפים גזר, בצל, תפוחי אדמה, קורנית, עלי דפנה ויין לסיר. להפחית את החום, ומבשלים מכוסה במשך 20 דקות עד ירקות רכים.