תבשיל כבש עם שעועית וזיתים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שאלוט, שעועית פינטו ... ספוגה במים במשך הלילה, זיתים קלמאטיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל כבש עם לימונים וזיתים, תבשיל כבש עם שעועית לבנה וארטישוקים, ו תבשיל טלה עם תרד ושעועית חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מכסים את השעועית היבשה במים. מבשלים את השעועית עם עלה דפנה על אש נמוכה עד רך, כ 45 דקות. תשאיר את השעועית במי הבישול שלהם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים חצי מהשה ומתבלים במלח ופלפל. חום הבשר על חום גבוה בינוני, על 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת. חזור עם השמן שנותר כבש.
מוסיפים את הפנצ 'טה והחמאה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד שהפנצ' טה מעט פריך, בערך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים את רסק העגבניות ולאחר מכן את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להקציף במלאי עד חלקה ולהביא לרתיחה. להחזיר את הטלה התבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ברפרוף כמה פעמים, עד הטלה הוא רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב