תבשיל כבש עם ראש תפוח אדמה חלוד
תבשיל כבש עם ראש תפוח אדמה Russet עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו גזר, שמן זית, שוק כבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. נסו תבשיל בשר טלה ארומטי, כבש שוק קארי תפוחי אדמה, ו עוגת שוק טלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
התחל על ידי הכנת שאנקים: על צלחת גדולה, קמח העונה עם שפע של מלח ופלפל ואז לדלות קלות את חתיכות shank. הגדר סיר גדול, כבד מבוסס או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2-ספירה של שמן זית ואז בזהירות להוסיף את השוקיים לסיר וחום בכל רחבי.
הסר את השוקיים לצלחת ולהניח בצד. לזרוק את השום, גזר, בצל, עלה דפנה, טימין וציפורן. מבשלים 2 עד 3 דקות, משחימים את הירקות, ולאחר מכן מוסיפים יין, מלאי בשר ולבסוף שעורה. החזר את השנקס למחבת. מכסים וצולים בתנור במשך 2 שעות.
בעוד הם מבשלים, להכין את קרום תפוחי אדמה וחמאת שום-פטרוזיליה: קוצצים שום, טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח. לחץ ומחץ את השום עם להב שטוח של הסכין שלך כדי ליצור משחה. מקפלים את הפטרוזיליה הקצוצה. ממיסים את החמאה בסיר רוטב קטן ומוסיפים את תערובת שום-פטרוזיליה. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות ולהניח בצד. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחצי לאורכו.
לאחר התבשיל כבר בישול במשך 2 שעות, להסיר מהתנור ולסדר תפוחי אדמה על גבי כדי לכסות לחלוטין את התבשיל - ייתכן שיהיה עליך לחתוך כמה חתיכות תפוחי אדמה קטנות יותר כדי להתאים.
מניחים בחזרה בתנור חשוף ואופים במשך 30 עד 45 דקות או עד תפוחי האדמה מבושלים, ואז מוסיפים חמאה שום-פטרוזיליה.
מגישים את התבשיל מקושט עם עלי פטרוזיליה.