תבשיל כרוב וכרובית נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 246 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כרובית וסלט כרוב עלים (כרובית טבולי), תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו כרוב וכרובית אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית לסיר גדול ומכסים במים קרים. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ומבשל עד למכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים את תפוחי האדמה והכרובית במסננת.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
מוסיפים את הכרישה הקצוצה לקערה קטנה ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרישה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בואו לשבת ולספוג במשך כמה דקות כדי להסיר את כל חצץ.
7
מסננים היטב להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיף את הכרישה וsaute עד מכרז, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרישה
10
מוסיף את כרוב ו לטגן עד נבול ו התרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
11
מוסיפים את החלב למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים את תפוחי האדמה סחוטים וכרובית ומחית הכל ביחד. מערבבים את שמנת חמוצה פרמזן עבור קצת טעם נוסף. לטעום ולהתאים את הטעם לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
שמנת חמוצה
פרמזן
תפוח אדמה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מוסיף את כל shebang לתבנית אפייה 2 ליטר ונקודה עם החמאה.