קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל כרוב מסולסל

תבשיל כרוב מסולסל
תבשיל כרוב מסולסל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חלב, אזובית, גבינה אמריקאית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב מסולסל גביני, כרוב מסולסל, ו כרוב מסולסל.

הוראות

1
מקום 1 ב. של מים, כרוב וגזר במחבת גדולה; להביא לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד פריך במכרז. בינתיים, בסיר קטן, לטגן את הבצל ב 3 כפות חמאה עד רך. מערבבים בקמח, מלח ופלפל; מבשלים עד מבעבע. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים כרוב וגזר; מניחים חצי משומן 2-1/2-qt. צלחת אפייה. למעלה עם חצי מהרוטב; מפזרים חצי מהגבינה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
במחבת קטנה, ממיסים את שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפירורים, מרז ' ורם וקורנית; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מפזרים מעל תבשיל.
6
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד הכרוב הוא מכרז ואת החלק העליון הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה