תבשיל כרוב רול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כרוב רול. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לכם כרוב, בצל, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה מעולה. נסו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, תבשיל כרוב רול, ו תבשיל כרוב רול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, בקר חום בשמן מעל חום גבוה בינוני עד אדמומיות נעלם.
בקערת ערבוב גדולה לשלב את הבצל, רוטב עגבניות, כרוב, אורז ומלח.
מוסיפים בשר ומערבבים הכל ביחד.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים מרק על תערובת בשר ואופים בתנור שחומם מראש, מכוסה, במשך 1 שעה. מערבבים, להחליף כיסוי ואופים במשך 30 דקות נוספות.