תבשיל כרובית אפוי
תבשיל כרובית אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לכם מלח, זיתים, כרובית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: פעמיים תבשיל כרובית אפוי, תבשיל כרובית אפוי עם גבינת עיזים, ו תבשיל כרובית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד השחמה, 8 עד 10 דקות.
מעבירים בצל לקערה גדולה; מוסיפים כרובית, פטריות, צ ' ילי וזיתים.
מקציפים ביצים בקמח בקערה נפרדת. מערבבים גבינת קוטג', גבינת צ 'דר, גבינת מונטריי ג' ק, מלח, ופלפל שחור לתערובת ביצה וקמח.
מערבבים תערובת ביצה וגבינה עם תערובת הירקות עד מעורבב היטב.
מורחים תערובת כרובית לתבנית אפייה מוכנה; מפזרים פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד כרובית הוא רך ופירורי לחם הם משחימים קלות על גבי, על 1 שעה.