תבשיל כרובית ממוריאל M. F. K. פישר
תבשיל כרובית הזיכרון M. F. K. פישר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כרובית, קצפת, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו אוכמניות קלוי שקדים ברי en Croute + פישר אגוזים בגידה! - סגור, סלט פסטה יום הזיכרון, ו דאל ירקות מתובל אנדרטת (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור כרובית לפרחים, להשליך ליבה ועלים. לשטוף פרחים.
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים כרובית ומבשלים עד רך רק כאשר פירסינג, 5 עד 8 דקות.
מסננים כרובית ומסדרים תבשיל 1 1/2 ליטר רדוד.
מוסיפים שמנת למחבת הריקה ומרתיחים על חום גבוה עד שהוא מצטמצם 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
טפטוף קרם על כרובית, מפזרים פלפל, ומכסים באופן שווה עם גבינה.
אופים בתנור 425 רק עד גבינה הוא השחמה קלות, 4 עד 6 דקות.