תבשיל כרישה וצדפות
תבשיל כרישה וצדפות עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, פחות נתרן מרק עוף, פחות נתרן מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: כרישה ונזיד תפוחי אדמה, בשר מעושן ונזיד כרישה, ו תבשיל כרישה, תפוחי אדמה ותרד.
הוראות
צדפות טפיחה יבש עם מגבת נייר; צדפות קל עם ספריי בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שליש מצדפות; צרוב 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר צדפות מהמחבת. חזור על הנוהל פעמיים עם צדפות שנותרו.
בעוד צדפות מבשלות, מחממות שמן זית בסיר גדול המצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה ושום; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
להוסיף צדפות, ומבשלים 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים במחצית וחצי.
מערבבים כוסברה, פירורי לחם, וקליפה לימון בקערה קטנה; מערבבים היטב. תבשיל מצקת לתוך קערות בודדות; העליון עם תערובת פירורי לחם.