תבשיל מאכלי ים עם הרבה שמנת.
תבשיל מאכלי ים גדול וקרם הוא pescatarian ומספק כ 165 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 4 דקות. נסו תבשיל פירות ים שמנת, תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים* (מתכונים דומים).
הוראות
לחלק את כוס השמן בין 2 סירים גדולים וחום מעל חום בינוני. מחלקים את הבצל, גזר, גזר לבן וסלרי בין הסירים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 18 עד 20 דקות. חלוקת באופן שווה, מפזרים את הקמח ואת הטבח, ערבוב, במשך 1 דקה (לא נותנים להכהות). מחלקים את היין בין הסירים ומבשלים 1 דקה.מחלקים את הקרם בין הסירים; מתבלים כל אחד עם 1 כפית מלח ופלפל כפית ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, מחלק באופן שווה, מערבבים את הפטרוזיליה. מחלקים את תערובת הירקות בין ארבעה 8 אינץ ' מרובע אפייה מנות ולתת מגניב.בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומוסיפים 1 כף מלח. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות. שמור 3 כוסות של מי הבישול, לנקז את תפוחי האדמה, ולהחזיר אותם לסיר.
אופים את התבשיל על תבנית אפייה מעוטרת ב 375 F עד חום זהוב, 20 עד 25 minutes.To להקפיא ולבשל מאוחר יותר: להקפיא את התבשיל unbaked, אטום היטב, עד 3 חודשים. כדי לבשל, להפשיר את התבשיל ואופים, חשופים, על תבנית אפייה מעוטרת ב 375 F עד מחומם דרך חום זהוב, 40 עד 45 דקות.