קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 4 דק.
מנות165
ציון בריאות4
מגזין

תבשיל מאכלי ים עם הרבה שמנת.

תבשיל מאכלי ים עם הרבה שמנת.
תבשיל מאכלי ים גדול וקרם הוא pescatarian ומספק כ 165 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 4 דקות. נסו תבשיל פירות ים שמנת, תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים* (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחלק את כוס השמן בין 2 סירים גדולים וחום מעל חום בינוני. מחלקים את הבצל, גזר, גזר לבן וסלרי בין הסירים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 18 עד 20 דקות. חלוקת באופן שווה, מפזרים את הקמח ואת הטבח, ערבוב, במשך 1 דקה (לא נותנים להכהות). מחלקים את היין בין הסירים ומבשלים 1 דקה.מחלקים את הקרם בין הסירים; מתבלים כל אחד עם 1 כפית מלח ופלפל כפית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2
הסר מהחום, מחלק באופן שווה, מערבבים את הפטרוזיליה. מחלקים את תערובת הירקות בין ארבעה 8 אינץ ' מרובע אפייה מנות ולתת מגניב.בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומוסיפים 1 כף מלח. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות. שמור 3 כוסות של מי הבישול, לנקז את תפוחי האדמה, ולהחזיר אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
אופים את התבשיל על תבנית אפייה מעוטרת ב 375 F עד חום זהוב, 20 עד 25 minutes.To להקפיא ולבשל מאוחר יותר: להקפיא את התבשיל unbaked, אטום היטב, עד 3 חודשים. כדי לבשל, להפשיר את התבשיל ואופים, חשופים, על תבנית אפייה מעוטרת ב 375 F עד מחומם דרך חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה