תבשיל מלית ירקות
תבשיל מלית ירקות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 458 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.8 דולר למנה. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חמאה, תערובת מלית לחם, בצל מטוגן בצרפתית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו מלית ירקות, מלית ירקות מלוחים, ו ירקות ומילוי אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מסננים פחית אחת של הירקות המעורבים ויוצקים את שתי הפחיות לכלי תבשיל של 2 ליטר (אחת עם מכסה, רצוי).
יוצקים קרם מרק סלרי על ירקות (השתמשו בפחית אחת בלבד לתבשיל יבש יותר); מערבבים בעדינות עד לערבוב טוב.
מורחים בצל מטוגן על ירקות ואז מורחים את המלית על גבי הבצל.
יוצקים חמאה מומסת על מלית; צלחת כיסוי עם מכסה או עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 25 דקות. מצננים כמה דקות לפני ההגשה.