תבשיל מקסיקני
המתכון תבשיל מקסיקני מוכן בערך 30 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לכו לחנות ותביאו את קולבי עם גבינת ג'ק, שעועית מטוגנת, סלסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 6 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל לחם תירס מקסיקני-להפוך את ארוחת ערב תבשיל מקסיקני כי הוא קל לעשות, ומחמם היטב, תבשיל מקסיקני, ו תבשיל מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס 9 אינץ מחבת עוגה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
בסיר, לבשל שעועית מבושלת ובצל (כדי לרכך אותם) על אש בינונית גבוהה במשך כ 5 דקות.
הנח טורטייה אחת בתחתית המחבת המשומנת.
מורחים על 1/3 כוס של תערובת שעועית על זה.
שכבה כמה כפות של סלסה על זה. לאחר מכן, מניחים טורטייה נוספת על סלסה, ומוסיפים יותר של תערובת שעועית. בצע את השעועית עם חופן גדול של גבינה, מתפשט באופן שווה. חזור על שכבות, להפיץ את החומרים באופן שווה על טורטיות. על השכבה העליונה, הקפד להשתמש הרבה סלסה וגבינה!
אופים עד הגבינה מותכת, כ 15 עד 20 דקות.