. לכי לחנות וקחי שום, קורנית, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז עם נקניקיות Andouille, נקניק אנדויל מעושן עם פלפלים וריגטוני, ו נקניק מעושן, עוף ונזיד שרימפס.
הוראות
1
מניחים מחבת רוטב גדולה על חום בינוני ומעיל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מטגנים את הבצל ואת השום במשך 3-4 דקות, מערבבים את הקורנית ואת קאיין במשך 2-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
בינתיים, קיטור תפוחי אדמה מתוקים קוביות במיקרוגל עם 1/8 כוס מים, מכוסה במשך 3 - 4 דקות או עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מוסיף את במיה ותירס לתערובת הבצל, ו לטגן במשך 3 - 4 דקות. מערבבים את Andouille מעושן, לזרוק במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף מבושל בטטה. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
במיה
5
תוסיף את השרימפס. מבשלים רק עד השרימפס מבושלים דרך כ 3-4 דקות, מתבלים עם המלח ומגישים מיד.