קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

תבשיל נקניק איטלקי מטוגן

תבשיל נקניק איטלקי מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל נקניק איטלקי מטוגן. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פטריות כפתור, קישורי נקניק מתונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל נקניק איטלקי מטוגן, תבשיל נקניק איטלקי מטוגן, ו תבשיל נקניק איטלקי.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך מעט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הוסף קישורי נקניק למחבת; לבשל 12-14 דקות או עד נקניק הוא השחמה וכמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר נקניקים קישורים חיתוך הלוח ולאפשר להם להתקרר לפני חיתוך מטבע. מערבבים גזר, גזר לבן, פטריות, סלרי וכריך שוויצרי לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
Chard שוויצריChard שוויצרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את השעורה, העגבניות, המניה, היין, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שעורהשעורה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הוסף נקניק פרוס לסיר. מערבבים לשלב את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מביאים לרתיחה, מכסים, מפחיתים חום וממשיכים להתבשל עד 1 שעה או עד שהשעורה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
8
מגישים עם לחם איטלקי פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעורה, לא מבושלתשעורה, לא מבושלת794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיף איטלקיות (במיץ)עגבניות שזיף איטלקיות (במיץ)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2ביוןסלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץסלרי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1אוראו ממולאים כפוליםתיבול איטלקיתיבול איטלקי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס4smallsגזר לבן, חתוך לחתיכות 1 אינץגזר לבן, חתוך לחתיכות 1 אינץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום560דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת johnsonville ® קישורים בנקניק איטלקי מתון, מטבע פרוסחבילת johnsonville ® קישורים בנקניק איטלקי מתון, מטבע פרוס7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ chard שוויצרי, גבעולים הוסרו, קצוץ בערךקצוץ chard שוויצרי, גבעולים הוסרו, קצוץ בערך227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייבי בלה או פטריות כפתור לבן, חצויבייבי בלה או פטריות כפתור לבן, חצוי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.