תבשיל נקניק ואורז
תבשיל נקניק ואורז יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם פלפל, אורז חום, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל נקניק ואורז, ו תבשיל נקניק אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני עד חם.
מוסיפים נקניק; מבשלים עד הבשר הוא השחמה, ערבוב להתפורר; להסיר מן המחבת.
מוסיפים בצל, פלפל וסלרי לטפטופי נקניק; מטגנים 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים נקניק, מרק, ואת 4 המרכיבים הבאים; מערבבים היטב. להביא רק לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מערבבים באורז; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 2 דקות.