תבשיל נקניק ודגנים עם ביצים אפויות
מתכון נקניק ותבשיל שיבולת שועל עם ביצים אפויות יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 1 שעה. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עירית, שיבולת שועל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו נקניק וגרגרי צ'דר עם ביצים מטוגנות, גריסים ותבשיל נקניק, ו תבשיל שיבולת שועל ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני עד מבושל דרך וכבר לא ורוד.
בסיר 3 ליטר, מחממים מים רותחים מעל חום בינוני גבוה. מערבבים במלח. מערבבים בחבית עם להקציף, ערבוב כדי להבטיח גושים הוסרו. להפחית חום לרתיחה. כיסוי; לבשל 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים גבינת צ ' דר, גבינת שמנת ופלפל לגריסים. מערבבים עד גבינות נמסו. מערבבים בנקניק מרוקן מתפורר; לערבב היטב.
הסר מהתנור, ובזהירות לעשות 6 חריצים גריסים באמצעות גב של מצקת גדולה או כף. סדק 1 ביצה לתוך כל indention.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חלמונים לבנים מוגדרים היטב.