תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לכם כרוב כבוש, ביצה, תבלין infuser, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו פלפל מתוק & תבשיל נקניק עם כופתאות תפוחי אדמה מקורר, צלעות, כרוב כבוש וכופתאות, ו בשר בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כפית שומן בתנור הולנדי 5 ליטר על חום בינוני עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים בצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום עמוק, על 20 דקות, הוספת 1 כף מים אם בצל מתחיל לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
6
מוסיפים כרוב כבוש, מלאי, פפריקה וגרגרי ערער. מערבבים לשלב, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. צמצם לרתיחה וטבח, שנחשף במשך חצי שעה. מתבלים לפי הטעם במלח. בינתיים, תכיני את הכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
7
עבור כופתאות: בקערה בינונית, לטאטא יחד מים, ביצה, 3 כפות שומן קר, ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח ואבקת אפייה. לזרוק תערובת קמח לתוך מרכיבים רטובים ומערבבים עם כף עץ עד הבצק שאגי צורות.
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
8
תן לזה לנוח 5 דקות. בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
9
זרוק כפיות מעוגלות של בצק לתוך מים רותחים. לאחר שלוש דקות, אחזר כופתה אחת וחתוך אותה. אם בצקי או צ ' וקי בפנים, לחזור לסיר עוד דקה אחת. כאשר מבושל, לנקז כופתאות על צלחת מרופדת מגבת נייר.