קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז

תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז
תבשיל נקניק וכרוב כבוש עם כופתאות שומן ברווז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לכם כרוב כבוש, ביצה, תבלין infuser, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו פלפל מתוק & תבשיל נקניק עם כופתאות תפוחי אדמה מקורר, צלעות, כרוב כבוש וכופתאות, ו בשר בקר מעושן עם כרוב כבוש וכופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כפית שומן בתנור הולנדי 5 ליטר על חום בינוני עד עישון קל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלתחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
2
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
3
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז (להשאיר עודף שומן במחבת).
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מוסיפים בצל לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום עמוק, על 20 דקות, הוספת 1 כף מים אם בצל מתחיל לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
6
מוסיפים כרוב כבוש, מלאי, פפריקה וגרגרי ערער. מערבבים לשלב, להגדיל את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. צמצם לרתיחה וטבח, שנחשף במשך חצי שעה. מתבלים לפי הטעם במלח. בינתיים, תכיני את הכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
7
עבור כופתאות: בקערה בינונית, לטאטא יחד מים, ביצה, 3 כפות שומן קר, ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח ואבקת אפייה. לזרוק תערובת קמח לתוך מרכיבים רטובים ומערבבים עם כף עץ עד הבצק שאגי צורות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען, בתוספת תוספת, לפי הצורךסוכר מגורען, בתוספת תוספת, לפי הצורך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
8
תן לזה לנוח 5 דקות. בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
9
זרוק כפיות מעוגלות של בצק לתוך מים רותחים. לאחר שלוש דקות, אחזר כופתה אחת וחתוך אותה. אם בצקי או צ ' וקי בפנים, לחזור לסיר עוד דקה אחת. כאשר מבושל, לנקז כופתאות על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
10
הוסף 2 כפות שומן למחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה וחום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. מערבולת לתחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
11
מוסיפים כופתאות מנוקזות ומבשלים עד קלות משחימים על כל הצדדים, מפנה מדי פעם, על 4 דקות בסך הכל. מחממים נזיד, מצקת ומגישים עם כופתאות ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת