קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל נקניק ושעועית הולנדי בתנור

תבשיל נקניק ושעועית הולנדי בתנור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק שעועית תבשיל בתנור הולנדי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 622 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי רוזמרין, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל בקר הולנדי, תבשיל בקר קל אפוי בתנור ברזל יצוק הולנדי, ו תנור הולנדי מרק שעועית שחורה.

הוראות

1
הכן אש כפי שהורה למטה.
2
מערבבים מרכיבים למעט אורגנו עם 3/4 כוס מים 4-6 qt. מחנה ברזל יצוק תנור הולנדי. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מסדרים גחלים לבישול ובישול חום תחתון, בדיקת סיר ערבוב כל 10 עד 15 דקות, והוספת מים יותר אם התבשיל מתייבש, עד פלפלים מתרככים ונקניקיות להתנפח, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מגישים עם אורגנו מפוזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
5
כיצד להשתמש בתנור הולנדי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
הכן את האש. אם יש לך מדורה הולכת, להעביר כל חתיכות גדולות של עץ עדיין בוער בצד וליישר את הגחלים הלוהטות שלך כדי להתאים את הגודל של התנור ההולנדי. אם אתר המחנאות אינו מאפשר שריפות עץ, לשרוף 50 בריחים פחם עד שהם בעיקר אפורים, 10 עד 15 דקות, ולהתפשט לשכבה אפילו בגודל של התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
תכינו את התנור. עבור מתכונים רבים, אתה פשוט להגדיר את התנור ההולנדי על גבי גחלים חמות ("בישול חום תחתון"). אבל יש זמנים שבהם תצטרך לחמם גם את החלק העליון וגם את החלק התחתון של התנור. רק לגרד כמחצית הגחלים לצד ולארגן את השאר במעגל בגודל של הקצה החיצוני של התנור ההולנדי. הגדר את התנור על גבי מעגל הגחלים, ולאחר מכן ערימת את שאר הגחלים על גבי המכסה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תתחיל לבשל. הרם את מכסה התנור ההולנדי מדי פעם כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגדיל את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 6 עד 10 בריחים חדשים או יותר גחלים עץ (מאותו עץ עדיין בוער שעברת לצד האש שלך) כל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®