תבשיל נקניק ותפוחי אדמה
תבשיל נקניק ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 424 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת צ'דר, זרעי קימל, שמיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . נסו תבשיל תפוחי אדמה ונקניקיות, תבשיל נקניק ותפוחי אדמה, ו תבשיל נקניק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). באמצעות שני יריעות ארוכות של רדיד אלומיניום על גבי אחד את השני, לקפל קצה אחד ארוך יחד ולפתוח כדי להפוך גיליון גדול של רדיד. קו 13x9 מחבת עם לסכל, המאפשר קצוות לתלות מחוץ למחבת
מסדרים את תפוחי האדמה פרוסים, חופפים מעט, בתחתית מחבת. פלפל לפי הטעם. למעלה עם חצי מהגבינה.
חותכים נקניק חצי לרוחב לאורך ולמקם, לחתוך בצד למטה על גבי. למעלה עם גבינה נותרת, שמיר עשב, זרעי קימל וחלב. לאטום את הקצוות של נייר בחוזקה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות) במשך 1 שעה.