תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל נקניק וירקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמנת, פלפל, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. נסו פולנטה מטוגנת עם תבשיל ירקות נקניק, תבשיל שעועית לבנה איטלקי עם נקניק, ו תבשיל נקניק מעושן. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך ומבריק, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיף את הפפריקה ומלח 1 כפית; לבשל עד השמן הופך אדום עמוק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
מלח
שמן בישול
4
מוסיף את הקמח ומבשל עד רק קלוי, 30 שניות יותר. מיד להקציף במים 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים את kielbasa, גזר, גזר לבן, תפוחי אדמה ו 1 1/2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
גזר לבן
תפוח אדמה
גזר
מלח
6
מביאים את המרק לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה; לכסות ולבשל עד הירקות רכים מרק התעבה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
מרק
7
מוסיפים את החומץ ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
פלפל
8
מערבבים כמחצית מהפטרוזיליה עם השמנת החמוצה בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את התבשיל לקערות; למעלה עם הפטרוזיליה הנותרת, מנה של שמנת חמוצה herbed וקמצוץ של פפריקה.