תבשיל ספגטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ספגטי. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם זיתים, פלפל, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל ספגטי, תבשיל ספגטי, ו תבשיל ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, בצל מטוגן ופלפל ירוק בחמאה עד למכרז.
מוסיפים עגבניות לא מצופות, פטריות, זיתים, אורגנו, מלח ופלפל.
מוסיפים בשר טחון ומבשלים, חשופים, במשך 10 דקות.
מניחים חצי מהספגטי בתבנית אפייה משומנת של 13 "9". למעלה עם חצי מתערובת הירקות.
מפזרים כוס אחת של גבינת צ ' דר. חזור על שכבות.
מערבבים עד חלקה מרק ומים.
אופים, חשוף, ב 350 מעלות במשך 30 עד 55 דקות, או עד מחומם דרך.