תבשיל סקווש
תבשיל סקווש יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חמאה, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו דלעת אפונים אפויים עיניים שחורות - זה תבשיל סקווש, תבשיל סקווש, ו תבשיל סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מטגנים את הדלעת בקצת שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה עד שהיא נשברה לחלוטין, כ -15 עד 20 דקות. קו מסננת עם מגבת תה נקי.
מניחים את הדלעת המבושלת במסננת מרופדת. לסחוט לחות עודפת מן הסקווש. תניח בצד.
במחבת בגודל בינוני, לטגן את הבצל בחמאה במשך 5 דקות.
הסר מן המחבת ומערבבים את כל החומרים יחד מלבד פירורי קרקר.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל קדרה חמאה העליון עם פירורי קרקר.
אופים במשך 25 עד 30 דקות.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.