תבשיל סקווש חריף
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, בקר טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. . נסו דלעת פיקנטי סקווש & תבשיל מקרוני, מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), ו פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
סקווש סאוט בחמאה עד מכרז, כ -10 דקות. תניח בצד.
במחבת גדולה, לבשל את הבשר הטחון, בצל, חלפיניו, ערבוב עד בשר משחימים באופן שווה.
לנקז את השומן. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הדלעת, הביצים והמיונז. מערבבים בתערובת בשר טחון וגבינת צ ' דר. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים פירורי קרקר באופן שווה מעל.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד מחומם דרך, ואת החלק העליון הוא השחמה יפה.